Kostprijs zonnepanelen

Direct in contact komen met installateurs? Klik hier voor een Vrijblijvende ZONNEPANELEN offerte

Wij kunnen uiteraard geen precieze prijs geven van zonnepanelen. Dit hangt namelijk af van vele factoren. Denk hierbij aan de grootte, welk merk, de opbrengst en de capaciteit. Dit zijn voor de hand liggende dingen. Maar uiteraard kunt u ook denken aan de installatie. Hierbij is de plaatst essentieel. U kunt hem plaatsen aan de muur of op het dak. Wilt u dus een exacte prijs weten dan dient u een offerte aan te vragen bij het bedrijf dat u interesseert. Een tip van ons is het navragen bij meerdere bedrijven. Zo kunt u vergelijken wat het beste voor u is. Let hierbij niet alleen op prijs maar ook op kwaliteit en zoek het bedrijf goed na op internet. Zo voorkomt u onnodige fouten bij het uitbesteden van uw geld.

Uiteraard kunnen we op van alles berekeningen losgaan en daarom hebben wij een mooi voorbeeld voor u gemaakt. We gaan uit van 4,2 vierkante meter zonnepanelen. In combinatie met een zonneboiler en installatie bent u ongeveer 4.200 euro kwijt. De subsidie die u ontvangst van de staat hangt van van de provincie/gemeente waar u woont. We gaan uit van een subsidie van 3.500 euro. Hierna houdt u dus nog 700 euro kosten over voor uzelf. Bij zo’n standaard oppervlak van 4,2 vierkante meter levert het jaarlijks 180 euro op. 700 / 180 = 3,88 dus 4 jaar. In 4 jaar heeft u bij dit voorbeeld dus uw kosten terug. Wilt u narekenen in welke tijd u uw zonneboiler terugverdiend? Dan hebben wij een geweldige tip voor u! Ga naar:

Wij willen u er nogmaals op wijze dat het voorbeeld dat voorheen is gebruikt dus niet voor u hoeft te gelden! Ga dus bij uw dealer goed na wat voor u geldt en wat uw subsidie is in uw gemeente! Zo komt u niet voor verrassingen te staan.