Zonnestroom tegels voor uw dak

Direct in contact komen met installateurs? Klik hier voor een Vrijblijvende ZONNEPANELEN offerte

Stel u eens voor dat uw dak bestaat uit zonnestroom tegels die rendabele zonne-energie produceren voor uw huis of zonnestroom tegelskantoor. U moet niet langer onderzoekers en alternatieve energie nerds inhuren en het kostenplaatje is niet langer een knelpunt. Een technologie wordt bevordert wanneer het makkelijker te implementeren is en efficiënt om te gebruiken. Met zonnetegels zal het mogelijk zijn om daken te maken die zonne-energie produceren zonder omslachtige, dure en hinderlijke installaties te moeten plaatsen.

Al miljarden jaren geeft de zon gigantische hoeveelheden energie af en als we nog maar een minuscule hoeveelheid daarvan zoude kunnen gebruiken zou de niet vervuilende energie en kostenloze stroom ervoor kunnen zorgden dat ieder huis en industrie voorzien wordt van energie zo lang als we leven. Daarom zijn veel energiebedrijven en wetenschappers bezig om een model te maken dat energie kan produceren om een minder ingrijpende manier. Zonnetegels zijn zeker een stap in die richting.

Ze lijken net als gewone dakpannen en ze worden uitgerust met zonnecellen zodat u niet eens merkt dat uw dak anders is. Hun lichtgewicht polymeer constructie resulteert in een makkelijke handeling en plaatsing. Door 20 a 25% van het dak te gebruiken kunnen ze 860 kilowattuur per vierkant (of per 100 vierkante meter) stroom per jaar in een gebied van 5.8 piek zonuur per dag.

De Solé tegels ontstonden wanneer SRS energy, Bresselergroup inhuurde als de ontwerpers van de eerste gebogen gebouwgeïntegreerde fotovolatïsch daksysteem (BIPV) . Bresselergroup is een in Philadelphia gelegen ontwerpbedrijf die samenwerkt met klanten zoals Black en Decker, Motorola en Honeywell.
Peter Bressler, het hoofd van de Bresselergroup zat met het idee om zonnepanelen the maken die konden geïntegreerd worden in een dakconstructie. Zo kwam hij op het idee om een massief zonnepaneel te integreren in een modulair systeem dak makkelijk kan gebruikt worden als bouwelement in plaats van een uitvindsel dat de look en de inrichting verpest.

Dus wanneer SRS energy de Bresselergroup inhuurde, ontwikkelde ze een polymeer materiaal dat het toeliet om de golf van de tegel te maken, dit heeft de vorm van een normale dakpan. Voor de panelen werden extreem bewegelijke tripelsplitsing niet-kristallijnen amorf silicium cellen van Michigan gebaseerd op UNI-solar gebruik, ook bekend als dunne film technologie.

De zonnetegels kunnen naadloos worden geïntegreerd in uw terracotta tegels op uw dak. Het is als het ware dat het zonnepaneel uw dak is in plaats van dat u de zonnepanelen op uw dak plaatst. SRS energy hoopt dat de zonnetegel een stuk van de architectuur en het bouwen van huizen en andere commerciële projecten wordt.