Ervaringen met zonnepanelen kopen

Direct in contact komen met installateurs? Klik hier voor een Vrijblijvende ZONNEPANELEN offerte

Ervaringen met zonne-energie

Na lang overleggen hebben wij toch besloten om zonnepanelen te kopen. Dit was een flinke investering maar door de zonnepanelensubsidieregeling van 2003 hebben we in totaal maar €750 zelf moeten betalen. Wat wel een nadeel was, was dat we de subsidie (die we dus zouden krijgen) eerst moesten betalen en 5 maanden later pas kregen. We hebben ervoor gekozen om zelf alles te installeren, aangezien dit ook nog een flinke kostenpost is bij de energiemaatschappijen, terwijl je het ook prima zelf kunt doen. Je krijgt een heel compleet pakket met heel uitgebreide omschrijvingen en uitleg hoe je de onderdelen moet vastmaken. Nadat we alles hadden geïnstalleerd is er, gratis, een medewerker van de energiemaatschappij langs geweest om alles te checken en ons als akkoord door te geven aan de overheid. We hebben de zonnepanelen nu alweer 5 jaar, maar tot op heden hebben wij geen spijt. In totaal hebben we al een besparing van €1250,- verdient

Mevr. G Bijlsma-de Vries

Wij hebben onze zonnepanelen in 2007, zonder subsidie, gekocht. Wij zijn in de bevoorrechte situatie dat we dit ons konden veroorloven en hierom ook 12 zonnepanelen hebben gekocht, hierdoor hebben wij geen enkele energierekening meer omdat mijn man en ik niet zoveel energie meer gebruiken.

We hebben deze investering gedaan puur om verstandig en milieubewust met ons geld om te gaan. Tevens hebben we ook een zonneboiler met de benodigde panelen waardoor we ook aanzienlijk besparen op het gas. Al met al zijn we heel tevreden, tegenwoordig is er veel informatie te vinden op het internet en ik zou iedereen die het zich kan veroorloven ook adviseren om gewoon zonnepanelen te kopen om samen aan een beter klimaat te werken.

Mevr. T. Hak

Ik woon in mijn eentje in een klein huisje in het zuiden van België en heb eind 2003 acht zonnepanelen aangeschaft. zonnepanelenAlles was vrij snel geregeld, doordat ik zelf slecht ter been ben heb ik het laten installeren, wat flink aan de prijs is, maar het resultaat mocht erzijn.

De nota’s die ik ontvang van mijn energiemaatschappij zijn alleen nog maar creditnota’s. Door de terugdraai regeling bespaar ik niet alleen geld, maar ik verdien er ook geld aan. Alle overbodige kWh die ik niet gebruik komen bij de energiemaatschappij terecht waar ik weer geld voor krijg. Ik ben zeer tevreden over de manier waarop iedereen mij heeft geholpen en ik probeer dan ook iedereen over te halen om ook zonnepanelen te gebruiken, puur voor een groenere wereld!

Dhr. J. De Smet

Ik heb een zonnepanelen offerte aanvraag gedaan via http://www.zonnepanelenplaats.be/ en verschillende leveranciers hebben contact opgenomen. We hebben de prijzen vergeleken en uiteindelijk onze keuze gemaakt. De werken zijn keurig gebeurd en ik ben er zeer tevreden van! Moesten we nog meer plaatsen hebben op ons dat, laten we zeker nog zonnepanelen installeren. Dat verdient zich zeker terug, de garantie dat leveranciers geven zijn ook zeer voordelig en geven je een zekerheid! Succes aan iedereen die van plan is om zonnepanelen te laten plaatsen, ik zou het zeker aanraden!